Euro 45,00 excl. BTW voor door van 6 stuks.

Productbeschrijving

Deze thermosbeker is de perfecte oplossing voor on-the-go drinken. Dankzij de dubbele vacuumisolatie blijft uw drank op de juiste temperatuur, of het nu koud of warm is. De buitenkant blijft koel aan de aanraak, terwijl uw drank binnenin comfortabel warm of verfrissend koel blijft. De lekvrije sluiting zorgt ervoor dat u geen druppels maakt, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw drankje waar u ook bent. Kortom, deze thermosbeker is een must-have voor elke drinkliefhebber die op zoek is naar een duurzame en praktische oplossing.

Capacity: 17oz, 500ml
Materials: Stainless steel body with Tritan lid and polypropylene flip lid
Insulation: Vacuum insulated
Dishwasher safe: Yes
Safe with carbonated drinks: Yes
Dimensions (cm, in): 8.8×7.7×20.5, 3.46×3.03×8.07
Weight: 324.5g, 0.72lbs

interesse in dit product ?