Wij verkopen deze per doos a 6 stuks voor Euro 87,00 excl. BTW

Productbeschrijving

Maak je huis in één klap vele malen veiliger en bescherm daarmee zowel jezelf als je familie met de aanschaf van de koolmonoxide melder van Grundig. Wat koolmonoxide zo gevaarlijk maakt is dat je het niet kunt ruiken, proeven of zien. Teveel van dit gas inademen kan lijden tot bewustzijnsverlies en uiteindelijk zelfs overlijden. Een CO-melder detecteert dit gas en waarschuwt je voor de aanwezigheid er van om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Hoogwaardige CO-melder met LCD scherm
Eventuele koolmonoxide in de ruimte wordt gesignaleerd met behulp van de hooggevoelige elektrochemische sensor. De koolmonoxidemelder van Grundig garandeert stabiele prestaties, sterke anti-interferentie, kleine afmetingen en een lange levensduur. Het apparaat geeft een waarschuwingssignaal af bij sensorfouten, een lage batterijspanning en wanneer de melder aan vervanging toe is.

Melding bij lage CO-waarde
Bij een normale werking knippert de aan/uit indicator tenminste één keer per minuut. Bij een lage CO-waarde zal de koolmonoxide melder dit al opvangen en een piepsignaal is hoorbaar. Ook een laag niveau koolmonoxide kan immers al voor gezondheidsklachten zorgen zoals hoofdpijn en misselijkheid. Wanneer de batterijen bijna op zijn of er een andere verstoring in de werking is zal het apparaat hier melding van geven. Raadpleeg hiervoor de bijsluiter.

Specificaties Grundig Koolmonoxide Melder
Gas gedetecteerd: Koolmonoxide
Alarmvolume: 85 dB
Afmetingen: 107 x 77 x 36 mm
Gewicht: 116 gram
Vermogen: 3-AA LR6 Batterijen
Werkomgeving: -10 C° tot +45 C°, 0 tot 93% luchtvochtigheid
Ruststroom: <30 uA
Alarmstroom: <65 mA
Levensduur: 10 Jaar