AANBIEDING van Euro 1.299,00 voor Euro 799,00 incl. BTW

Beschrijving

Toebehoren 2 grillroosters pyrolyse bestendige zijrekjes 2 geëmailleerde bakplaten, 1 vlak en 1 diep 1 grillspit Bediening 5 inschuifniveaus, voor meerdere gerechten op 2 niveaus volledig uittrekbare telescooprails voor de bakplaten en grillroosters grafische en tekstuele weergave van tijd, temperatuur en ovenfunctie met afbeeldingen van gerechten 6.0 inch kleuren TFT display intuïtieve bediening door metalen draaiknoppen en interactieve touch control toetsen temperatuur instelbaar per 5 °C, van 30 – 300 ºC Technische specificaties aansluitwaarde: 3400 W 60 cm hoog Uitvoering ovenruimte inhoud: 71 liter klapdeur (soft-close) energielabel: A Full Black Steel Veiligheid koele ovendeur met 4 glaslagen kinderslot koelventilator Schoonmaakbaarheid easy clean emaille binnenruimte / gladde ovenwanden uitneembare binnenruit pyrolyse schoonmaaksysteem (verandert vuil in as) Aqua Clean schoonmaaksysteem (weekt vuil los) Ovenfuncties 69 automatische programma’s met gewichtsingave 11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte + ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien grillspit en draaispitmotor Bijzonderheden inbouw mogelijk in: hoge kast, onder werkblad

Interesse in dit product ?