Wij verkopen deze per doos a 12 stuks voor Euro 60,00 excl. BTW

Productbeschrijving

Ben je niet tevreden met je selfies in een donkere omgeving? Breid de standaard mogelijkheden van je smartphone uit met deze universele ringlamp van Grundig. Deze selfielamp brengt extra licht in beeld, zodat je ook in het donker goede selfies maakt.

36 LED-lampjes met 3 standen

Deze ronde lamp geeft aanvullende verlichting met 36 LED’s in een cirkel. Zo maak je betere selfies op plaatsen met beperkt licht, bijvoorbeeld buiten als het avond of nacht is of in een donkere kamer. Hij heeft 3 standen, waarmee je de intensiteit van de verlichting kan instellen. Vanwege de werking op LED’s wordt de lamp niet warm, ook niet bij continue verlichting. Dat maakt hem extra veilig in gebruik.

Gemak

De selfie ring light werkt heel gemakkelijk en zonder stekker. Je klemt de ring op je smartphone en drukt op de knop. Hij heeft een doorsnee van circa 8,5 centimeter en is daarmee mooi compact, zodat je hem gemakkelijk met je meeneemt. Ben je in nood? Dan kan deze ringlamp ook dienen als noodverlichting. De selfie ring light werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Details lichtring voor selfies

  • Lichtintensiteit: 3 standen
  • Batterijen: 2 AAA-batterij (niet inbegrepen)
  • Compatibel met alle merken smartphones: iPhone 6s / 6s Plus / 6 / 6 Plus / 5s / 5c / 5 / 4s / 4, Samsung Galaxy Series zoals Galaxy S6, S6 Edge Plus, Note 5, LG Telefoons, Moto, Huawei, HTC, Sony en andere telefoons.
  • Diameter: 8.5 cm

Interesse in dit product ?