Productomschrijving

De ETNA Performance lijn staat bekend om haar topprestaties, het slimme design en ultieme gebruiksgemak. De 80 cm brede KIF780ZT inductiekookplaat heeft vijf kookzones die ieder 10 kookstanden inclusief boostfunctie hebben. De kookplaat heeft maar liefst drie zones met 3600 Watt waardoor je in no-time een grote pan met water aan de kook brengt. Naast een handige warmhoud- en pauzefunctie per zone, biedt de KIF780ZT de nieuwe LowTemp-functie. Deze is ideaal voor het nauwkeurig koken op laag vermogen. Door de octazones aan de linkerzijde van de kookplaat te koppelen kan een XL-kookoppervlak gecreƫerd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld een grote grillplaat. Door de indeling van de zones kun je op de KIF780ZT met gemak grotere pannen kwijt. De centrale slider bediening maakt de veelzijdige KIF780ZT eenvoudig in gebruik. De KIF780ZT is geschikt voor een 2-fase aansluiting.

Korte specificaties

 

  • Kookplaat is 80 cm breed en past in een nis van 75 cm
  • Koppelbare octazones; 8-hoekige zones voor optimale warmteverdeling
  • 2-fase aansluiting
  • Krachtige zones met een vermogen tot 3600 W
  • Warmhoud-, pauze- en LowTemp-functie
  • Centrale sliderbediening