Een stijlvolle gematteerde look, de nieuwste kooktechnieken en krachtige topprestaties: ETNA presenteert de KIF780DS Design Special. Deze 80 cm brede inductiekookplaat uit de Performance lijn heeft vijf kookzones, die ieder over tien standen inclusief boostfunctie beschikken. De kookplaat heeft maar liefst drie zones met 3600 Watt waardoor je in no-time een grote pan met water aan de kook brengt. De KIF780DS heeft een ruimtelijke indeling waardoor je ook grotere pannen goed kwijt kunt. Met de koppelbare octazones kan een XL-kookoppervlak gemaakt worden voor bijvoorbeeld een grillplaat. Naast een handige warmhoud- en pauzefunctie per zone, biedt de KIF780DS de nieuwe LowTemp functie. Dankzij deze functie kun je de temperatuur nauwkeuriger instellen wanneer je op lage temperaturen kookt. Van snel wokgerecht tot verfijnde stoofschotel: met de KIF780DS worden alle gerechten bereid zoals ze bedoeld zijn. De centrale slider bediening maakt de veelzijdige inductiekookplaat eenvoudig in gebruik. De KIF780DS is geschikt voor een 2-fase aansluiting.

Korte specificaties

  • Kookplaat is 80 cm breed en past in een nis van 75 cm
  • Koppelbare octazones; 8-hoekige zones voor optimale warmteverdeling
  • 2-fase aansluiting
  • Krachtige zones met een vermogen tot 3600 W
  • Warmhoud-, pauze- en LowTemp-functie
  • Centrale sliderbediening